هر آنچه برای خرید راهبند ترافیکی باید بدانید

راهبندهای ترافیکی دستگاه های امنیتی هستند که در عین سادگی، کنترل تردد اتومبیل ها را به خوبی انجام میدهند. به صورت ساده اگر بیان کنیم، راه بند ترافیکی تشکیل شده از یک جعبه فلزی و یک میله یا اهرم که به بدنه راهبند متصل شده است. گرچه پیچیدگی و ویژگی های خاص خودرا دارد ولی در ظاهر بسیار ساده نشان داده می شود. علیرغم اینکه یک وسیله شناخته شده و محبوب برای حفاظت پیرامونی می باشد ولی راهبندهای ترافیکی عموما برقراری امنیت را ایجاد نمی کنند. بلکه فقط مانع ورود و یا خروج وسیله نقلیه غیر مجاز به محدوده و یا منطقه مورد نظر می باشند و در خصوص کنترل دسترسی فردی و یا ایجاد مانع در برابر آن نمی تواند کاری انجام دهد.

راهبند

عملکرد راهبند ترافیکی بدین صورت است که میله راهبند حول محور خود ۹۰ درجه به سمت بالا چرخیده و اجازه عبور ترافیک را می دهد. اگر محل مورد نظر شما شدت ترافیک بالایی داشته و عبور و مرور اتومبیل بسیار زیاد باشد، این نوع از راهبند ها به شما این امکان را می دهد که به راحتی آن را مدیریت نمایید. اگر راهبند های ترافیکی در مدخل هر ورودی قرار گیرند، این اطمینان را به شما میدهد که تنها اتومبیل های مجاز وارد مجموعه می شوند. هرچقدر ساختمان پیشرفته تر و مدرن تر باشد، کنترل بیشتر و دقیق تری نیز در مورد ورود/خروج اتومبیل ها باید صورت پذیرد.

 

اجزاء اصلی یک راهبند ترافیکی
مدل های متنوعی از راهبندهای ترافیکی وجود دارند ولی اجزاء اصلی آنها شبیه یکدیگر می باشند. همه راهبندهای ترافیکی شامل سه قسمت اصلی میباشند:
– میله راهبند (یا بازوی راهبند) جهت چرخش حول محور و باز کردن راه عبور
– مکانیزم راهبند جهت انتقال نیرو و حرکت دادن میله راهبند
– روش اجازه دسترسی (روش های متعددی برای صدور اجازه ورود و یا دسترسی و عبور از راهبند وجود دارد مانند دکمه پوش باتن، کارت های تماسی و یا غیر تماسی، ریموت کنترل و …)

این اجزاء باعث می شوند تا راهبند شما به صورت اتوماتیک عمل کند. بدون سیستم اتوماسیون، راهبند تنها مانند یک مانع معمولی میباشد که مسیر عبور را مسدود می کند.

انواع سیستم های محرکه راهبندهای ترافیکی

قسمت مهم راهبند، مکانیزم و یا اپراتور آن می باشد. مکانیزم اجازه می دهد که راهبند به حرکت درآید و راه عبور ترافیک را باز می کند.عملکرد این سیستم که به صورت مکانیکی بازوی راهبند را به حرکت در می آورد در دو مدل الکترومکانیک و یا هیدرولیک تولید و عرضه شده است:

سیستم الکترومکانیک
راهبند های با سیستم الکترومکانیک نیاز به منبع تغذیه برای حرکت دارد. گاهی اوقات برای افزایش اطمینان، سیستم های راهبند میتوانند مجهز به باطری پشتیبان باشند. باطری پشتیبان این امکان را می دهد تا درصورت قطع برق، برای مدت مشخصی، راهبند به عملکرد عادی خود ادامه داده و این اطمینان را نیز می دهد که در صورت بروز وضعیت اضطراری عملکرد راهبند مختل نخواهد گردید.

سیستم هیدرولیک
راهبندهای هیدرولیک نیاز به سیال هیدرولیک برای حرکت دارند. راهبندهای هیدرولیک به دلیل دارا بودن ویژگی “ضد برخورد” (Anti-Crush) از صدمه زدن به اتومبیل جلوگیری میکند و در نتیجه راه ایمن تری برای کنترل ورودی ها میباشد. این نوع سیستم ها معمولا” برای مدیریت و کنترل محل هایی با ترددهای بسیار زیاد استفاده میگردند.

انواع راهبند
گرچه تمامی راهبندها ممکن است در ظاهر شبیه هم باشند، ولی از نظر عملکرد دارای تفاوت هایی هستند.
براساس نیروی محرکه، دو مدل راهبند موجود هست

راهبند الکترومکانیک
راهبندهای الکترومکانیک اغلب در محل هایی که تردد زیاد اتومبیل داشته باشند، استفاده می گردد. طول میله راه بند های الکترومکانیک قابل تنظیم بوده و مناسب برای سفارشی سازی می باشد.

راهبندهای الکتروهیدرولیک
راهبندهای الکتروهیدرولیک بسیار پرقدرت تر از راهبندهای الکترومکانیک هستند. راهبندهای هیدرولیک این امکان را دارند که میله های با طول بیشتر و سنگین تر را حرکت دهند و همین طور تردد بدون محدودیت را جوابگو باشد. بنابراین اگر مجموعه شما نیاز به طول میله بیشتر را داشته باشد و یا ورود/خروج اتومبیل به مجموعه بسیار زیاد باشد، راهبندهیدرولیک این امکان را برای شما فراهم می کند.

در شرکت ایمن سازان قشم می توانید راهبندهای الکتروهیدرولیک فادینی را سفارش بدهید.

کاربرد و مزایای راهبند ترافیکی

راهبندهای ترافیکی (راه بند های میله ای) معمولا در ورودی پارکینگ ساختمان های اداری، مجتمع های تجاری، اماکن عمومی یا پارکینگ فروشگاه های بزرگ نصب می گردند. راه بند ها همچنین در آزاد راه ها در محل های اخذ عوارض و محل هایی که نیاز به کنترل تردد می باشند نصب می گردند.
به عبارت دیگر، راهبندها در کنترل ترافیک مجموعه هایی با تردد های متوسط تا زیاد بسیار موثر و کارآمد ظاهر شده اند.
هدف اصلی از نصب و استفاده از اینگونه موانع جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به مجموعه ها می باشد.

در اینجا بهتر است نگاهی کنیم به مزایایی که با نصب راهبند میله ای برای مجموعه بوجود می آوریم:
بهبود کنترل ترافیک
با نصب راهبندهای ترافیکی، کنترل ورودی و خروجی های مجموعه را زیر نظر می گیرید. در شرایط تردد زیاد اتومبیل و جریان ترافیک، اینگونه کنترل ها در مبادی ورودی و خروجی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. تردد اتومبیل ها روان و بدون مشکل شده و به صورت سازمان یافته ورودی و خروجی ها کنترل می شوند.
راحتی
اولین و مهمترین راحتی، عملکرد کاملا اتوماتیک راهبند می باشد. دیگر نیازی نیست که از اتومبیل خارج شده و گیت ورودی را باز کنید. فقط مجوز دسترسی خود را ارائه دهید تا راهبند به شما اجازه عبور داده و پس از گذشتن از گیت، راهبند به طور اتوماتیک بسته شود. بسته شدن اتوماتیک گیت، امنیت مضاعفی را نیز ایجاد میکند و از ورود اتومبیل دیگر که ممکن است اجازه عبور نداشته باشد، جلوگیری می کند.
امنیت مضاعف
زمانی که ورودی شما مجهز به سیستم اتوماتیک می شود، سطح ایمنی مجموعه افزایش می یابد. هیچ ورود غیر مجازی صورت نمی گیرد و فقط افراد و اتومبیل های مجاز می توانند تردد کنند. اگر سیستم راهبند خودرا با سیستم های امنیتی دیگر متصل سازید، شما میتوانید به اطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کنید، مانند ثبت اطلاعات کسانی که وارد و یا خارج شده اند، زمان ورود و خروج. همچنین محافظت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته را برقرار می کند.
کنترل دسترسی
در نهایت، با درنظر گرفتن تمام مشخصات فوق، داشتن یک راهبند ترافیکی بدین معنی است که شما یک سیستم کنترل دسترسی دارید و مجموعه شما از نظر ورود اتومبیل غیر مجاز ایمن می باشد و به راحتی میتوانید ردیابی و مدیریت تردد ها را انجام دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *